Fotopříběh: Nastřelení náušnic u Vás doma

Fotopříběh: Nastřelení náušnic u Vás doma

Zaujala Vás možnost nechat si ode mě nastřelit náušničky v klidu a pohodlí u Vás doma. ale rádi byste věděli, jak přesně to probíhá? Díky krásné a statečné modelce Aničce se na to můžete podívat pěkně z blízka.

Příjezd k Vám domů

Domů za miminky jezdím zpravidla v dopoledních hodinách, když jsou pěkně vyspinkané, napapané a s dobrou náladou – stejně jako já=)


 První seznámení

Než si začneme povídat, vždycky se první seznámím s Vaším smíškem, aby si na mě zvykl a navázali jsme společný kontakt.


Teorie a výběr náušnic

Než začneme cokoli dělat, sedneme si a já Vám vysvětlím všechno, co byste měli o nastřelování vědět. Jak se o ouška po nastřelení starat, čemu se vyvarovat, na co si dávat pozor atd. Odpovím na Vaše otázky a dořešíme jakékoli nejasnosti. Pak spolu vybereme typ a barvu náušnic, která se Vám bude naživo nejvíc líbit (na mobilu nebo počítači mohou na obrázcích vypadat trošku jinak).


Sterilita a zdravotní nezávadnost

Po teorii se už konečně vrhneme na samotné nastřelování. Nemusíte mít vůbec strach z toho, že domácí nastřelování by bylo méně čisté nebo sterilní. Celou dobu pracuji v jednorázových rukavicích, používám dezinfekci a všechny náušničky jsou sterilně balené. Všechno je tak na stejné úrovni jako u mě ve studiu. Naopak doma máte velkou výhodu v tom, že na miminko po nastřelování nikdo po cestě domů neprskne apod..


Zakreslení teček

Před samotným nastřelením musíme nejprve zakreslit na ouška tečky. Ty si vždy zkontrolujete a než je odsouhlasíte, tak je i několikrát přemalujeme. Dírky v uších jsou často záležitost na celý život, a tak je potřeba si na tom dát záležet. Náušnice by měly být symetrické a v ideálním středu lalůčku.


Nastřelení náušnic

Samotné nastřelení už je pak otázkou několika málo vteřin. Vysvětlím Vám, jak přesně miminko přidržet a jdeme na to. Je to skutečně tak rychlé, že to ani není dost dobře možné vyfotit. Aniž by byly fotky celé rozmazané nebo se při tom foťák nepletl pod ruce. V podstatě to ale funguje tak, že se nastřelovací pistolka s vloženou náušnicí přiloží k nakreslené tečce, přimáčkne se k oušku a vystřelí. Ozve se trochu hlasitější „cvak“, čehož se většinou miminko lekne víc než samotného propíchnutí ouška, které se dá bolestivostí přirovnat ke štípnutí. Než se stačí miminko rozkoukat, nasadím druhou náušnici a střelím druhé ouško. A je hotovo. Celé to v ideálním případě trvá kolem deseti sekund.  


Pár vteřin zlobení

Po nastřelení se miminko vždycky rychle oklepe. První okamžiky ale samozřejmě provází malé zlobeníčko.


O chvilku později

Špatná nálada ale trvá jen chviličku. Mám už svoje triky, kterými společně miminko rychle přivedeme zpátky k dobré náladě, aby na celé nastřelování do minutky zapomnělo a začalo se zase smát.


Nová krasavice v kraji

A pak už nezbývá nic jiného než se těšit z toho, jak náušničky Vaší princezně sluší=)


Rozloučení s tetou

Když maminka dovolí, tak se spolu s miminkem ještě trošku udobříme, zasmějeme se na sebe a rozloučíme se.


A honem do postýlky

Často to netrvá ani pár minut a ještě než odejdu, miminko už spokojeně spinká v postýlce. A to je podle mě ta největší přidaná hodnota domácího nastřelování náušnic. Ten klid, pohoda a fakt, že nemusíte před ani po nastřelování nikam cestovat, ale můžete malou hned uložit nebo nakojit. Navíc je od začátku do konce miminko ve známém prostředí. Při nastřelování doma tedy omezíme jakýkoli stres na minimum. A z toho mám vždycky nejlepší pocit.


Kontakt a cena

Pokud se Vám fotopříběh s Aničkou líbil a dali byste taky raději přednost domácímu nastřelení před návštěvou studia, kontaktujte mě a určitě si domluvíme termín. Cenu privátního nastřelování včetně dopravného najdete přehledně v mém ceníku.